IFK Hässleholm

18

Sep
2014

Avslutning Levins cup

18/9 2014

Då var avslutningen på detta års upplaga av Levins cup nere på Österås genomförd. Cupen för knattar i 7- och 8-års åldern och för lag inom Hässleholms kommun med omnejd. Ett arrangemang i IFK Hässleholms regi. I år har 39 lag från 16 unika föreningar och ca 350 spelare deltagit.

 

Levins cup bjuder på fotboll när den är som allra bäst med tårar, svett och mycket glädje. IFK vill passa på att tacka IFK´s 8-årslag (P06) för ett väl genomfört avslutningsarrangemang, de föreningar som genomfört andra fina cuparrangemang under året, övriga deltagande föreningar för Ert engagemang för fotbollen i NÖ Skåne och för knatteverksamheten, deltagande föräldrar och släktingar, domarna samt till sist givetvis – BARNEN. Vi hoppas att flickorna och pojkarna fått med sig en extra kick och fina fotbollsminnen från året som gått.

 

Levins cup skapar grogrunden för framtida fotbolls- och idrottsintresse och är ett viktigt arrangemang för kommunens yngsta. Det är även ett viktigt arrangemang då det ger yngre möjlighet att prova på domarrollen och att ta ansvar inför yngre spelare. Sist men inte minst är lagidrotten i allmänhet och Levins Cup i synnerhet en viktig mötesplats för föräldrar där goda värderingar kan kommuniceras och det kan även vara en inkörsport till det så viktiga föreningslivet.

 

De som aldrig sett fotboll på Levins cup har aldrig sett riktig fotboll.

 

Kallelse till uppstartsmöte för 2015 kommer under januari/februari. Väl mött då och lycka till med skapandet av nya lag.

 

U-sektionen

IFK Hässleholm

Tillbaka